سفارش تبلیغ
صبا ویژن

از هم روی دشمن کم شد؛ دقیقاً همین موضوع، مهم‌ترین پیام حماسه سیاسی مردم بود.

 

و ایضاً انتخاب یک روحانی، نشان دهنده اقبال مستدام مردم به روحانیت؛ حالا کاری ندارم که آقای روحانی بعداً چه خواهند کرد که انشاالله دوستان افراطی بدون اندیشه پاسخگوی عملکرد ایشان خواهند بود در آینده؛ لکن فعلاً شیرینی حضور مردم برای ما باید از حماقت دوستان مثلاً تکلیف مدار! ارجحیت داشته باشد.

تبریک، تبریک، تبریک به همه؛ علی الخصوص تنها نمایندگان خدا، مقاومت، اسلام، 72 تن، قطار انقلاب و اتوبوس تکلیف!




تاریخ : یکشنبه 92/3/26 | 11:25 صبح | نویسنده : gharibeh | نظر
باکتری هایی که در محیط مرطوب و تاریک رشد می کنند، باعث ایجاد بوی بد در پاها می شوند. لذا برای جلوگیری و از بین بردن بوی بد پاها و کفش ها، باید جلوی رشد و تکثیر این باکتری ها را بگیرید.

بایستی کفش ها و پاهای تان را تمیز نگه دارید و کفش ها را در هوای آزاد قرار دهید تا بوی بد نگیرند.

برای از بین بردن بوی پاها و کفش هایتان به توصیه های زیر عمل کنید:

1- بیرون و داخل کفش تان را با مواد شوینده، بشویید.

2- شب قبل، داخل کفش تان کمی جوش شیرین بریزید. فردا قبل از پوشیدن کفش، آن را بتکانید تا پودرها بریزند. سپس کفش تان را بپوشید.

3- داخل کفش، کمی جوش شیرین بریزید. سپس کفش را داخل یک کیسه نایلونی بگذارید و داخل فریزر قرار دهید. جوش شیرین، بوی بد کفش را از بین می برد و سرما باکتری های مولد بو را می کشد.

4- داخل دو جوراب کهنه، جوش شیرین پُر کنید و سر آنها را گره بزنید. داخل هر کفش یکی از این جوراب ها را قرار دهید تا بو را از بین ببرد. این کار نسبت به پاشیدن جوش شیرین در داخل کف، کثیف کاری کمتری دارد و برای مدت طولانی تری بوی کفش را از بین می برد.

5- هر روز داخل کفش تان مواد ضدعفونی کننده یا بو زدا بپاشید، مخصوصا از آنهایی که مخصوص بوی بد پا هستند.

6- کمی الکل ضد عفونی کننده داخل یک شیشه ی عطر خالی بریزید و به سطح داخلی کفش بودار بپاشید. سپس کفش را در هوای آزاد قرار دهید تا خشک شود. کمی هم جوش شیرین داخل کفش بریزید تا هر نوع بوی باقیمانده را از بین ببرد.

7- از پودرهای مخصوص رفع کننده بوی بد پا که در داروخانه ها می فروشند، برای پاها و کفش هایتان استفاده کنید.

8- از کفی های از بین برنده بو در کفش تان استفاده کنید. این کفی ها، پاهای شما را خشک نگه می دارند و جلوی رشد باکتری های مولد بو را می گیرند.

9- پاهای تان را با صابون بشویید. هنگام شستن دقت کنید تا لای انگشتان پاهای تان نیز به خوبی تمیز شوند. بعدا پاها را کاملا با پارچه یا حوله خشک کنید.

10- اگر پاهای تان خیلی عرق می کنند، برای کاهش رطوبت پاهای تان از ضد تعریق ها استفاده کنید. سعی کنید از ضد تعریق های مخصوص پا استفاده کنید تا از ضد تعریق های مخصوص زیر بغل.

همچنین برای کاهش رشد باکتری ها در پاهای تان از ژل های ضد باکتری استفاده کنید، یا برای جلوگیری از ایجاد مشکل «پای ورزشکاران» از پودرهای ضد قارچ استفاده کنید.

11- هر وقت کفش می پوشید، حتما جوراب هم بپوشید. جورابی بپوشید که عرق پا را جذب کند مثل جوراب نخی. جوراب پلاستیکی یا نایلونی نپوشید، زیرا عرق پا را به خوبی نمی گیرد. اگر پاهای تان خیلی عرق می کنند، یک یا دو بار در روز جوراب هایتان را عوض کنید.

12- کفشی بپوشید که امکان تبادل هوا داشته باشد؛ مثل صندل یا کفش های پارچه ای و سوراخ دار. برای کاهش باکتری های مولد بوی بد، باید پاهایتان را از کفش در آورید تا هوای آزاد به آنها بخورد.

13- دو روز پشت سر هم یک کفش را نپوشید تا حداقل 24 ساعت هوا بخورد.

14- بعد از این که فعالیت زیادی داشتید و پاهای تان خیلی عرق کردند، کفی کفش تان را در آورید و 24 ساعت در هوای آزاد قرار دهید. همچنین اگر داخل کفش تان خیس شده بود، بایستی کفی آن را در آورید تا خشک شود.

15- همیشه پاها و کفش هایتان را خشک نگه دارید. اگر پاهای شما خیس بود، قبل از پوشیدن کفش، حتما آنها را خشک کنید. همچنین می توانید پودر تالک یا نشاسته ذرت در داخل کفش هایتان بریزید تا رطوبت اضافی را جذب کند.

توصیه ها:
1- اگر کفش هایتان را بدون جوراب می پوشید، داخل آن کمی پودر تالک بپاشید تا عرق پا را بگیرد.

2- اگر در یک روز بارانی یا به هر دلیلی کفش تان خیس شد، قبل از استفاده مجدد اجازه دهید کفش ها کاملا خشک شوند.

3- مواد ضد بوی پا ، ژل های ضد باکتری و پودرهای ضد قارچ را از داروخانه می توانید تهیه کنید.



تاریخ : یکشنبه 92/3/26 | 11:25 صبح | نویسنده : gharibeh | نظر

قاسم زاده در گفتگو  با باشگاه خبرنگاران افزود: درک متقابل با احساس رضایتمندی در زندگی منجر به احساس پویایی ، رشد کمال و رسیدن به آرزوها و آمال خود در قالب زندگی زناشویی می شود. 
 
وی با اشاره به آسیب های عدم درک متقابل در زندگی مشترک اظهار داشت: عدم  درک  متقابل منجر به ایجاد شرایط برای برون گرایی فرد اوذهن و امکان بروز آسیب های روانی و افسردگی، سرد شدن از همسر و در نهایت جدایی می شود. 
 
وی با اشاره به شناخت زوجین برای درک بهتر افزود: برای افزایش مهارت درک دیگران باید به شناخت آنها پرداخته تا بتوانند مفهوم حرکات دست و سرو سخنان کوتاه او را در موراد مختلف شناخته و عکس العمال مناسبی نشان دهند. 
 
 وی با  تاکید بر شناخت از همسر تصریح کرد: همسران با احساس  درک متقابل نه تنها به منفعت خود فکر نمی کنند بلکه برای حل مشکلات و پیمودن راههای صحیح زندگی یاری خواسته که نیاز به یک شناخت کامل از توانمند های زوجین از یکدیگر بوده که در نهایت منجر به بهره مندی پشتوانه ارزشمندی برای رسیدن به اهداف در زندگی زناشویی می شود. 
 
این روانشناس ادامه داد: برای افزایش درک متقابل بهترین کار یک فرم نشستن و تکانهای دست و سر شما با همسرتان است که با تاکید و احساس ارامش او می انجامد و منجر به عکس العمال مناسب از طرف شما می شود. 
 
وی خاطر نشان کرد: برای شناخت بهتر همسر و احساس همدردی با او در مسائل متفاوت کلاسهای آموزشی و مطالعه کتابهای شناخت و روش های درک متقابل و باور همسر بسیار مفید است




تاریخ : یکشنبه 92/3/26 | 11:24 صبح | نویسنده : gharibeh | نظر

مشورت کردن با دیگران در امور مختلف اگر به درستی انجام شود برای انسان مثمر ثمر خواهد بود.

اما مشورت با برخی افراد برای انسان مضر بوده و هدایت و مشورت آنان برای انسان سرانجامی بد به همراه خواهد داشت.

امام علی علیه السلام ما را از مشورت با سه کس برحذر می دارند.ایشان می فرمایند:

بخیل را در مشورت کردن دخالت نده که تو را از نیکو کاری با می دارد و از تنگدستی می ترساند.

ترسو را در مشورت کردن دخالت نده که در انجام کارها روحیه تو را سست می کند

حریص را در مشورت کردن دخالت نده ،که حرص را با ستمکاری در نظرت زینت می دهد

همانا بخل و ترس و حرص ،غرائز گوناگونی هستند که ریشه آنها بدگمانی به خدای بزرگ است.

(نامه 53 نهج البلاغه)




تاریخ : یکشنبه 92/3/26 | 11:24 صبح | نویسنده : gharibeh | نظر

در این تحقیق به بررسی میزان تحمل استرس دانشجویان مجرد و متاهل رشته روانشناسی می پردازیم و به این دلیل که دانشجویان در محیط دانشگاه با عوامل استرس زا برخورد دارند .

چکیده

در این مقاله استرس یا فشار عصبی تعریف می شود و عوامل ایجاد کننده استرس شامل عوامل ایجاد کننده استرس فردی، عوامل ایجاد کننده استرس گروهی، علائم فیزیولوژیک استرس، علائم روانی استرس، علائم رفتاری استرس، عوامل ایجاد کننده استرس درون سازمانی، عوامل موجد استرس برون سازمان و هم چنین روشهای مقابله با استرس فردی و استرس سازمانی شرح داده می شود.

مقدمه بیان مسئله :

استرس به سه مفهوم در نظر گرفته شده است (الهه میرزایی ، 1378 ) در یک رویکرد ، تمرکز بر محیط معطوف است و استرس به عنوان محرک توصیف شده است که شامل واقعه یا رشته ای از شرایط ویژه به عنوان مثال ، زمانی که فرد می گوید شغل من بسیار پر استرس است از همین دیدگاه به مفهوم استرس نگاه کرده است .
ادامه مطلب...


تاریخ : یکشنبه 92/3/26 | 11:23 صبح | نویسنده : gharibeh | نظر

  • paper | آسان دی ال | ویستا باکس