عضوهیئت علمی گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه آسم ودیگر بیماریهای آلرژیک می توانند تحت تاثیر فاکتورهایی نظیر سن، جنس، نژاد ووضعیت اقتصادی و اجتماعی قرار بگیرد افزود:بیماریهای آلرژیک در کودکانشایع و حتی در سال اول نیز دیده می شود و یا در مواردی پس از چندین سالفروکش کردن بیماری، مجددا شعله ور می شوند. اگر چه فاکتورهای ژنتیکی در اینرابطه ناشناخته می باشند ولی در بعضی بیماریها نظیر آسم، تب یونجه و اگزماگرایش ارثی وجود دارد. موارد غیر آلرژیک نظیر هورمونها، اضطراب و هیجان،سیگار، عطر و سایر محرکهای محیطی نیز در این میان نقش دارند.
دکترجباری با اشاره به اینکه در صورت بروز آلرژی لازم است بیمار به پزشک متخصصمراجعه کند تصریح کرد:کنترل موثر بیماریهای آلرژیک نیازمند برنامه ریزی،مهارت و صبر و حوصله می باشد. متخصص آلرژی با کمک تجارب . مهارتهای خویشقادر است که برنامه درمانی مناسب برای هر فرد ترتیب دهد تا هدف نهایی کهایجاد یک زندگی طبیعی و عاری از هر گونه مشکلات و شکایات آلرژی است، تامینشود.
رئیسمرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد : در صورتیکه فردبه آسم یا سایر بیماریهای آلرژیک مبتلاباشد، متخصصین آلرژی به وی کمک خواهدکرد که اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کرده و درمانی برای کنترل و تسکینعلائم ارائه دهد.اغلب علائم آلرژیک بتدریج با گذشت زمان افزایش می یابد. بیماران مبتلا به آلرژی معمولا به وجود علائم مزمنی نظیر عطسه، احتقان بینیو یا ویزینگ عادت دارند و وجود این علائم را غیر عادی تلقی نمی کنند. دراین شرایط متخصص آلرژی کمک خواهد کرد تا این علائم کنترل شده و کیفیت زندگیبیمار به طرز واضحی بهبود یابد.
.: Weblog Themes By Pichak :.